Parkfestijn 19 mei 2019

Op zondag 19 mei organiseerde Stichting Wandelpark Waalwijk voor het 5e jaar het Parkfestijn. Dit in samenwerking met Inloophuis Toon ivm hun 15-jarig bestaan.

We begonnen met 130 ontbijters aan een heerlijk ontbijtje verzorgd door Broikes. Tussendoor was er muziek van het saxofoonensembe Saxebelle. Zij brachten o.a. de liederen hallo allemaal, sweet Caroline, chianti lied en lions sleep tonight ten gehore.

Daarna was de ceremonie bij de Anne Frankboom. Leerlingen van de Walewyc lazen een stukje voor uit het dagboek van Anne Frank.
Eva Kolsteren, winnares van de Wim Suermondt-prijs 2019, speelde zong en speelde prachtig gitaar.

Na het officiële gedeelte waren er demonstraties van yoga zowel voor volwassenen als voor kinderen, djembé sessie en een demonstratie tai chi. Zowel volwassenen als kinderen konden meedoen.

Inloophuis Toon organiseerde de kinderactiviteiten. Zij konden er een steen schilderen als lieveheersbeestje, een eetbaar lieveheersbeestje maken, zaklopen, tapijttegelrace en kabouters tellen in het park. Als ze alles hadden gedaan kregen ze een versnapering en een cadeautje.

Het weer was heerlijk.
Het bestuur kijkt terug op een geslaagde dag.

Hierbij een impressie van deze dag.