Fotowedstrijd “Trouwfoto’s in het Wandelpark” (insturen niet meer mogelijk)

Het wandelpark in het centrum van Waalwijk is een prachtige locatie om foto’s te maken. Het groene decor met de reusachtige bomen en de vijvers met het bruggetje leveren vaak mooie plaatjes op. In de loop der jaren hebben dan ook heel veel bruidsparen hier hun trouwfoto’s laten maken.

Stichting Wandelpark Waalwijk organiseert, samen met Stichting Parkpaviljoen, voor de 3de keer een Parkfestijn. Het festijn vindt plaats op zondag 21 mei van 09.30 tot 17.00 uur in het Wandelpark aan de Burg. Moonenlaan en in het Parkpaviljoen aan het Beukenlaantje. Voor deze gelegenheid organiseren we samen een fotowedstrijd waaraan u mee kunt doen door uw mooiste, leukste of liefste trouwfoto in te sturen. Heeft u zo’n foto die gemaakt is in het wandelpark en bij voorkeur op het bruggetje? Of heeft u nog zo’n trouwfoto van uw ouders of grootouders? Stuur uw lievelingsfoto in en doe mee!

Dit kan op 2 manieren:
– Een afgedrukt exemplaar (met uw adresgegevens voor terugzending) sturen naar:
Luuk Aarts Wilhelminastraat 20 5141 HK Waalwijk
– Digitaal naar: wandelparkwaalwijk@gmail.com (minimaal 3MB)

Uiterste instuurdatum: zondag 7 mei

Alle foto’s worden tentoongesteld tijdens het Parkfestijn en de bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete foto. De winnaar wordt later bekend gemaakt op de websites en Facebookpagina’s van Stichting Wandelpark Waalwijk www.wandelparkwaalwijk.nl en het Parkpaviljoen www.parkpaviljoenwaalwijk.nl

Voor de winnaar is er een leuke verassing!

Foto: Jack Aarts