Rabo ClubSupport komt er weer aan

Bent u lid van Rabobank De Langstraat, lees dan onderstaand bericht.

Ook dit jaar doet Stichting Wandelpark Waalwijk weer mee met “Rabo ClubSupport”.  De actie loopt van 5 tot en met 25 oktober.

Heb je een rekening bij de Rabobank dan ben je nog niet automatisch lid, aan lid worden van de Rabobank zitten geen kosten verbonden, wil je lid worden van de Rabobank doe dit dan via de website van Rabobank De Langstraat. Als je lid wordt kun je profiteren van aanbiedingen en mogelijk kun je dan dit jaar al meestemmen. Overigens is het zo dat binnen een gezin meerdere mensen lid kunnen worden van de Rabobank. Hoe meer mensen er lid zijn, hoe meer mensen kunnen stemmen.

Krijg je de stemkaart binnen dan graag meteen stemmen op stichting Wandelpark Waalwijk en vraag familie en vrienden dit ook te doen. Hoe meer mensen op het stichting Wandelpark Waalwijk stemmen hoe groter het sponsorbedrag wordt, en dat kunnen we in deze tijd goed gebruiken.
Ieder lid van de Rabobank krijg 5 stemmen, je kunt daarbij maximaal 2x stemmen op jouw voorkeur.

Stemt u op ons?
Stichting Wandelpark Waalwijk kan het geld van deze actie goed gebruiken voor o.a. kruiwagens, schoffels, elektrisch gereedschap, een grasmaaier en een uitschuifbare ladder.

Let op: Stemmen gaat vanaf dit jaar via de Rabo Bankieren App!
U kunt u stem uitbrengen tussen 5 en 25 oktober jl.
De berichtgeving hierover zal veelal via e-mail verzonden worden. Check daarom je persoonlijke gegevens via de Rabo App.

Wij zouden het fijn vinden als u op ons stemt.
U kunt ons vinden onder “Stichting Wandelpark Waalwijk”.  Mogen we binnenkort op uw stem(men) rekenen?

Met vriendelijke groeten,
Stichting Wandelpark Waalwijk