Deelnemerslijst Streekmarkt

Hieronder de deelnemers  van de streekmarkt:

LUUK AARTS                                                                       BEUKENLAANTJE 1

Fotografie

BAKERSTREET                                                                     BEUKENLAANTJE 2

Maakt nieuw van oud. Kledingstukken uit tweed, denim en wol worden tot nieuwe ontwerpen verwerkt.

BIG BAZAR Waalwijk                                                         BEUKENLAANTJE 3

Big Bazar Mandjes, gevestigd in de Grotestraat, is de gezelligste winkel van Waalwijk en omstreken. O.a.Biologische Thee en Koffie

KARIN VAN GELDER – Keramiste                                      PARKPAVILJOEN 4

Vogeltjes kleien op een stokje

BIJENHOUDERSVERENIGING                                                      BEUKENLAANTJE 5

Imkers van afdeling De Langstraat Drunen/Elshout leggen graag uit hoe belangrijk bijen zijn voor het in stand houden van de natuur en laten durfals een kijkje nemen in een bijenvolk. Er is ook een observatiekast waar een bijenvolkje achter glas te zien is.

PANNENKOEKEN BAKKEN                                                 BEUKENLAANTJE 6A

 TAALGROEP Contour de Twern                                           BEUKENLAANTJE 6B

De taal groep zal deze dag bijzondere culturele hapjes verkopen ter behoeve van het voortbestaan van deze groep. Al geruime tijd organiseert het parkpaviljoen samen met ContourdeTwern een taalgroep, deze taalgroep is gratis en we proberen via originele manieren inkomen te generen zodat deze ook gratis kan blijven. Vandaag doen we dit o.a. door een bijzondere bananensoep te serveren. Deze soep, gemaakt volgens een speciaal recept, is zelfs door de koning van India aan Obama aangeboden en opgegeten! Ook kunt u genieten van verse loempia’s, tiramisu en vele andere lekkernijen terwijl u een goed doel steunt!

AGRO NOVA – Sprang-Capelle                                              BEUKENLAANTJE 7

Agro Nova is hèt tuincentrum als het gaat over het bedienen van de regionale agrariër en de bewuste tuinier.  We hebben alles in huis om op een verantwoorde manier uw groente en fruit te telen of uw siertuin mooi te houden. We zijn officieel dealer van ACD kassen, waardoor we u, door onze jarenlange ervaring, uitstekend hierover kunnen adviseren.

AARDREMEDIE JULES FABER – Genderen                            PARKPAVILJOEN

“Om de mens de rust in zichzelf weer te laten ervaren, laat ik ze weer kennis maken met hun oerinstinct, zodat ze weer de signalen uit en van de natuur kunnen ervaren tijdens de energetische cursussen, excursies, lezingen, wandelingen en workshops van o.a.eetbare bloemen en planten

BROUWERIJ ST. CRISPIJN                                                  BEUKENLAANTJE 8

Een ambachtelijke bierbrouwerij in Waalwijk.  De bovengistende speciaalbieren worden gebrouwen met uitsluitend 100% natuurlijke producten en eerlijke passie.  De bieren worden niet gefilterd en zijn ongepasteuriseerd, wat resulteert in een volle rijke smaak.

DE DIJKGAERDKaatsheuvel                                              BEUKENLAANTJE 9A

Planten en plantjes uit eigen tuin. In de Dijkgaerd vindt u diverse intieme tuinkamers op kleur die worden afgewisseld met ruime gazons. een romantische rozentuin met prieel, een bijzondere groene tuin, een grote vijver en een fraaie moestuin. “……In de nazomer van 1995 zijn wij met onze toen nog kleine kinderen komen wonen aan de Zuidhollandsedijk in Kaatsheuvel. Bij de voormalige boerderij lag een flinke lap grond, zo’n 3000m2………………!”

GROEI EN BLOEI DE LANGSTRAAT                                   BEUKENLAANTJE 9B

TUINJOOP ’- s-Hertogenbosch                                              BEUKENLAANTJE 10

Uit eigen kruiden(moes)tuin en de directe omgeving (van ‘s-Hertogenbosch) oogst tuinjoop kruiden en wilde planten om te verwerken tot pure, natuurlijke producten zonder toevoegingen. Ook zaden en zelfgemaakte tuinproducten.

KISTJE VERS  Waalwijk                                                                      WANDELPARK

Kistje Vers levert dagelijks de lekkerste lunchkistjes bij jou op kantoor of thuis. Dit doen we door samen te werken met regionale en ambachtelijke producenten en door het zelf

maken van de aller-lekkerste salades. Zo zorgt Kistje Vers er dagelijks voor dat er een heerlijke lunch geleverd wordt bij jou op kantoor of thuis!

 HATHA YOGA MEDITATIE – Waalwijk                                                   WANDELPARK

Yoga-dröm Waalwijk Yoga zorgt voor ontspanning, voor de doorstroming van de energie in het lichaam en het tot rust brengen van de geest. Iets wat we in deze drukke wereld wel nodig hebben. Yoga is een uurtje rust in de chaos, een uurtje stilte en aandacht voor jezelf.

TAI-CHI – Waalwijk                                                                    WANDELPARK

Laogong bestaat al meer dan 15 jaar als Taijiquan en Qigongschool in Waalwijk en staat vooral  bekend om het rustgevende en ontspannende karakter van de lessen.Naast de mediatatieve  rustgevende Qigongoefeningen hebben de oefeningen en bewegingen van de chinese bewegingsleerTaijiquan een heilzame werking. 

STICHTING WERELDBOOM – WOLLUK STOCK                 BEUKENLAANTJE 11

Wij stellen ons tot doel om de groeiplaatsen van bomen zó in te richten dat deze onbelemmerd volwassen en daarna oeroud kunnen worden.

SAM SAM – Drunen                                                                  WANDELPARK 12

Tweedehands dames en kinderkleding, ook vintage. 

WERELDWINKEL                                                                     WANDELPARK 13

De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens de fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen.

 ZANDDONK UNITED – Waalwijk                                              WANDELPARK 14

Speelgoedbank

NATURE FOR LIFE                                                                 WANDELPARK 15

 STICHTING WANDELPARK                                                   WANDELPARK 16

Informatie over het Wandelpark.  Waar zijn wij mee bezig, hoe zien wij de toekomst voor het park en hoe kunt u meehelpen dit te verwezelijken.

HEERLIJK GEMAAKT                                                               WANDELPARK 17

 DE KAST VAN MIJN TANTE                                                     WANDELPARK 18

 ETEN VAN MOES                                                                     WANDELPARK 19

Moes laat zien hoe je gezond en lekker kunt eten met producten uit je omgeving. Uit de ‘moes’tuin van de boer om de hoek; hij verbouwt heerlijke seizoensproducten waar jij in je eigen keuken een vers gerecht van kunt maken. Bijvoorbeeld een familiegerecht dat je van je eigen ‘Moes’ hebt geleerd.

KINDERACTIVITEITEN                                                          WANDELPARK 20