Strings in E-motion

Strings in E-motion is dé promotor van akoestische muziek in de Langstraat. De muzikanten zijn de afgelopen jaren onder andere te zien geweest op braderieën, Paasfestijnen, VanHorenZien, Ongehoord, de Week van de Amateurkunst, 80 liedjes voor de 80, exposities en cafés en terassen. Tijdens het 65 jarig bestaan van het wandelpark Waalwijk zullen vier muzikanten/duo’s optreden:

 

22 mei 12.00 – 13.00 uur

Frank Leijtens heeft zich toegelegd op misschien wel de meest pure vorm van muziek maken, één stem en één gitaar. Zijn nummers probeert hij zo klein mogelijk te brengen, ingetogen en met veel gevoel. Voorbeelden voor zijn inspiratie zijn grote singer-songwriters.

Zanger Frank Leijtens

 

 

 

 

 

 

23 mei 15.00 – 15.45 uur

Nikki Henskens is een talentvolle en getalenteerde jonge zangeres/gitariste en heeft al diverse talentenshows op haar naam staan. Ze brengt nummers van Amy MacDonald, Katie Melua en Taylor Swift maar ook eigen werk.

Zangeres Nikki Henskens

 

 

 

 

 

 

23 mei 15.45 – 16.15 uur

Anouk van Veldhoven speelt nog maar kort bij Strings in E-motion en weet bij elk nummer het publiek te raken haar betoverende stem. Ze zoekt haar inspiratie in de moderne folk en pop muziek.

Zangeres Anouk van Veldhoven

 

 

 

 

 

 

 

 

23 mei 16.15 – 17.00 uur

Irma en Roland van Veldhoven vormen samen Studio 113. Beiden maken al sinds hun jeugd muziek. Zij vonden elkaar, ook muzikaal, en maken nu hun eigen akoestische interpretaties van bestaande nummers in een mix van country, rock en ballads.

Musici Irma en Roland van Veldhoven